• Kit suprapunere uscator peste masina de spalat rufe, Electrolux STA9GW3

  Exploatați la maxim spațiul disponibil cu setul nostru Electrolux STA9GW pentru suprapunere. Uscătorul de rufe poate fi instalat în siguranță deasupra mașinii de spălat rufe fără niciun alt montaj suplimentar. Un raft glisant inclus vă permite să încărcați și să descărcați fără efort. Dimensiuni: Se potrivește la aparatele late de 60 cm și adânci de 54-60 cm, iar raftul glisant se extinde maxim 34 cm.

 • Creion ultrasonic pentru tratare pete Electrolux E4WMSTPN1

  Creionul corector Ultrasonic pentru indepartarea petelor trateaza petele dificile – de la cafea, pana la ciocolata. Combinatia dintre apa, detergent si tehnologia cu ultrasunete amplifica eficienta ciclului de spalare in cazul hainelor patate.

 • Piedestal cu sertar pentru suprainaltarea masinii de spalat rufe Electrolux E6WHPED3

  Cu Piedestalul de rufe care vă ridică mașina de spălat rufe sau uscătorul de rufe veți ușura încărcarea și descărcarea rufelor. În plus, acesta vă oferă și un loc ușor accesibil pentru depozitarea articolelor utile pentru tratarea rufelor. Tot ceea ce aveți nevoie într-un singur loc.

 • Kit suprapunere cu raft extensibil Electrolux E4YHMKP2

  Kit suprapunere cu adancime reglabila 54-60 cm si raft retractabil

 • Kit suprapunere uscator, cu adancime reglabila 54-60 cm si raft retractabil AEG SKP11GW3

  Kit de suprapunere uscator peste masini de spalat rufe cu adâncime cuprinsă între 54-60 cm, cu raft retractabil de 34 cm.

  379 lei399 lei

Catalog produse