Misiune

Atentia fata de client, accesul la informatii si servicii coroborat cu o oferta la ce cele mai inalte standarde.

Servicii

Servicii online de calitate, comunicare permanenta cu clientul in timpul folosirii platformei noastre.

Misiunea noastra

Respectam clientul si ne straduim sa ii oferim acces la informatii complete privind produsele comercializate, sa ii oferim sprijin in alegerea produsului final si sa il ajutam sa beneficieze de o experienta completa in magazinul nostru online. Clientul nu este ingradit in exprimarea dorintelor, sugestiilor, avand acces liber la socializare/comentarii pe site-ul nostru.

Strategie

Importanta servicilor online a crescut de la an la an, in prezent fiind obligatorie prezenta companiilor electrocasnice in mediul virtual. Cu ajutorul online-ului clientii au devenit mai informati, mai selectivi. De aceea Intelo.ro incerca sa ofere servicii online de calitate, sa comunice cu utilizatorii platformei sale si mai ales sa incerce sa ofere servicii corecte conform cerintelor pietii.

Domeniul online nu este ferit de primejdii pentru clienti, alegerea magazinului virtual impune atentie si nu doar selectarea celui mai mic pret de pe piata. Dincolo de incercarile tututor companiilor de a avea un pret imbatabil in ofertele lor trebuie sa existe servicii complementare: indrumarea clientului in alegerea produsului, ajutarea lui cu ustensile vitale (comparatoare de produse, filtrarea informatilor), crearea confortului psihic al clientului care face cumparaturi online.

Strategia noasta se bazeaza in principal pe comunicarea cu utilizatorul platformei, cu informarea acestuia in momentul in achizitionarii unui produs. In paralel urmarim respectarea conditiilor legale din domeniul online, protejarea clientilor conform legii.

Scurt istoric

Compania Intelo Mediashop SRL a fost infiintata in anul 2014 si si-a dezvoltat activitatea de-a lungul timpului conform cerintelor si asteptarilor clientilor. Incepand cu 2015 oferim utilizatorilor online o platforma prin care pot sa acceseze informatii complete despre produsele noastre si pot face achizitii rapid in deplina siguranta.

Catalog produse