0

Cos de cumparaturi Produse recent adaugate

Nu ai nici un produs in cos.
Poti sa adaugi produse apasand butonul "Adauga in cos" din dreptul fiecarui produs.

Cele mai frecvente intrebari

11 - 20 / 34

pe pagina
ICare sunt celelalte modalitati de efectuare a unei comenzi?
R

Pe langa modalitatea de plasare a unei comenzi direct din site, mai puteti opta pentru plasarea unei comenzi telefonice catre operatorii nostri, puteti trimite direct detaliile comenzii pe adresa de e-mail comenzi(@)intelo(.)ro sau puteti solicita o comanda direct din fereastra de chat.

ICare este valoarea minima pentru care pot comanda?
R

Nu exista o valoare minima a comenzii, in schimb S.C. Intelo Mediashop SRL. isi rezerva dreptul de a refuza comenzile ale caror informatii sunt incomplete.

IPot comanda si prin telefon?
R

Da, se poate. Numarul de telefon la care ne poti contacta este 0742.770.770, de apelat intre orele 09:00 si 18:00 de luni pana vineri si sambata intre 09:00 si 14:00.

ICare este modalitatea de plata?
R

1. Ordin de plata

Se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail catre client de un agent Intelo.
Produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la sediu dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar al Intelo.

CONT IBAN: RO70BRDE140SV30066481400
Banca: BRD Agentia Oleg Danovski, Constanta

2. Ramburs

Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

IPot achizitiona produsul fara ca acesta sa fie livrat?
R

Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul nostru pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii, un agent Intelo o sa va contacteze pentru a va transmite ora si data la care va puteti prezenta la sediu in vederea achizitionarii produselor.

ICum se procedeaza cu comenzile?
R

Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii.

Comenzile sunt onorate in ordinea intrarii, in limita stocului disponibil. Desi disponibilitatea fiecarui produs este verificata si actualizata zilnic, exista totusi posibilitatea comandarii unui produs care nu se mai afla in stoc. In acest caz, in momentul preluarii comenzii, vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma anularea sau livrarea partiala a comenzii. In situatii speciale (perioade de varf, vacante etc.) pot aparea intarzieri in operatiunile de prelucrare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekenduri si in perioada sarbatorilor legale.

ILivrarea prin curierat rapid
R

Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunici, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

Serviciu 

Destinatie 

Plasare comanda

Livrare comanda 

Curier

Constanta/tara 

Luni – Vineri (comenzi plasate pana in ora 16:00) 

ziua urmatoare (24h)

Luni – Vineri (comenzi plasate dupa ora 16:00)

1-2 zile (48h)

Vineri, dupa ora 16.00 si weekend

Marti

ICare sunt taxele de livrare?
R

Valorile afisate includ tva. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare. Tarife de curierat rapid se pot verifica in momentul comenzii ele fiind afisate intr-un tabel separat in cadrul comenzii.

IPot alege livrarea catre o alta adresa, diferita fata de cele inregistrate in cont?
R

Da, se poate alege o alta adresa pentru livrare. Inainte de finalizarea comenzii, in sectiunea ADRESA LIVRARE, la DEFINIRE ADRESA NOUA, se pot trece noile date.

IAdresa de livrare trebuie sa fie adresa de domiciliu?
R

Nu este obligatoriu. Puteti introduce doua adrese valabile: una pentru facturare, cealalta pentru livrare.

11 - 20 / 34

pe pagina
Mediastar Electro SRL
Strada Rapsodiei, nr. 21 Constanta, Constanta 900581
Telefon: 0742770770
44.211973 N 28.643672 W
logo