Toate produsele vandute si livrate de Intelo Mediashop SRL, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. In cazul certificatelor de garantie emise de producator/distribuitor, produsele beneficiaza de garantie in retelele de service ale acestora, in centrele mentionate explicit in certificate. Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru de service autorizat va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Conditiile de acordare a garantiilor in acest caz pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Daca nu ai primit certificatul de garantie in contul din site, email sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la receptia produsului completand formularul de contact. Sesizarile ulterioare nu vor putea fi solutionate pozitiv. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legii 449/2003 si OG 21/1992 cu modificarile ulterioare. Astfel, conform legii 449/2003 „In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata”. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabila de timp, care insa nu poate depasi 15 zile calendarisitice. In acest sens, definitia consumatorului este urmatoarea „orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale”. Persoanele juridice nu intra sub celor doua legi mentionate anterior. In cazul persoanelor juridice, pot aparea exceptii cu privire la termenii si conditiile mentionate in cele doua legi, in cazul in care nu este stipulat altfel in contractul de vanzare-cumparare.

In concluzie, termenele de remediere ale produselor aflate in garantie sunt urmatoarele:
– maxim 15 zile calendaristice in cazul persoanelor fizice
– maxim 25 de zile calendaristice in cazul persoanelor juridice

Totusi, la aceste termene pot aparea intarzieri insa durata de remediere se va prelungi doar cu acordul in scris al clientului.
Toate produsele comercializate sunt noi, cu garantie nationala sau internationala. Garantia acestor produse este asigurata de catre service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producatorilor. Toate produsele sunt insotite de certificat tipizat de distribuitor sau producator.

Catalog produse