0

Cos de cumparaturi Produse recent adaugate

Nu ai nici un produs in cos.
Poti sa adaugi produse apasand butonul "Adauga in cos" din dreptul fiecarui produs.

Socializare • Accesarea intelo.ro din cadrul retelelor de socializare ajuta clientii sa scrie review-uri sau pareri si experiente personale despre anumite produse care sunt de interes, acestea suplinind specificatiile si garantiile produselor.

  Intelo ofera avantajul comunicarii pentru clientii sai in cele trei retele importante de socializare:
  Twitter
  Facebook
  Google plus

  Accesul catre pagina principala Intelo pe site-urile de socializare specificate mai sus se face direct prin click pe cele trei butoane aflate in partea de jos a paginii site-ului. Butoane au simbolul fiecarei retea in parte pentru identificarea corecta..  Produsele de interes pot fi distribuite pe retelele de socializare pentru informare si comentarii asupra lor intr-un cerc de cunostinte, prieteni care pot sa dea informatii suplimentare din propria lor experienta. Butoanele pentru distribuirea produselor in retele se regasesc in partea superioara dreapta a produsului caruia ii acordati atentia.


 • Retelele de socializare sunt importante atat pentru utilizatorii site-ului cat si pentru intelo.ro. Ofertele noastre se pot baza pe interesele utilizatorilor din retelele de socializare si ne pot ajuta sa le diversificam si imbunatatim.
Mediastar Electro SRL
Strada Rapsodiei, nr. 21 Constanta, Constanta 900581
Telefon: 0742770770
44.211973 N 28.643672 W
logo