Cantitatea potrivită de detergent? Lasă AutoDose să decidă

4 compartimente pentru flexibilitate deplină

Sertarul pentru detergent vă permite să schimbați cu ușurință dozarea automată cu cea manuală, pentru detergent de tip pudră sau lichid. Cele patru compartimente mari sunt ușor de folosit, reumplut și curățat.

1. Compartiment detergent pentru culoarea principală
2. Compartiment pentru balsam
3. Compartimente manuale ce pot fi folosite complementar cu cele de dozare automată, de exemplu pentru detergent special pentru hainele albe, negre sau cele impermeabile.

Mai multe informații despre configurația sertarului sunt disponibile în aplicația My AEG Care sau My Electrolux Care.

DOZARE PRECISĂ A DETERGENTULUI
ÎNGRIJIRE EFICIENTĂ

Prea mult sau prea puțin detergent poate deterioara hainele tale, însă AutoDose dozează cantitatea potrivită pentru fiecare încărcătură în parte. Astfel, hainele tale din bumbac sunt protejate cu fiecare ciclu, pentru ca tu să le poți purta mai mult timp.

Umple o dată și spală de 20 de ori

Functia inteligentă AutoDose dozează automat cantitatea potrivita de detergent și balsam, la momentul potrivit. Mașina de spălat cântărește hainele în tambur și setează cantitatea optimă de detergent pentru până la 20 de cicluri de spalare! Nu este doar practic și ușor de folosit, ci garantează și o spalare mai eficientă pentru ca hainele tale să fie ca noi, mai mult timp.

Catalog produse